Online-hulp

-->Indeling van de start pagina
Selecteer Uw fotoboek
Selecteer Uw thema achtergrond
Selecteer Uw foto's
Selecteer de foto voor op de kaft
Organiseer de foto's in het album
Bekijken van mijn album
Foto's toevoegen
Foto's bewerken
Achtergronden toevoegen/wijzigen
De Tools
Illustratie toevoegen
Bestelling verzenden

Overige functies:
foto's bestellen
kalenders/wenskaarten bestellen

Indeling van de start pagina

Bij het opstarten van ‚''Photo and Book'' worden producten,prijzen,stijlen en sjablonen automatisch geactualiseerd. Als U echter een product mist ,welke U eerder bij ons gezien heeft, meldt dit dan aan ons. Wij zorgen er dan voor ,dat dit product , als dit mogelijk is, weer beschikbaar is bij het opnieuw opstarten van ''Photo and Book''.

Verklaring Startpagina :
1/ Naam van Uw Fotohandelaar.
2/ Werkbalk:
a- Terug naar startpagina.
b- Bestand openen, Uw tussentijds opgeslagen bestand openen om verder te gaan.
c- Update, hier kunt U Uw ''Photo and Book'' software up-daten.
d- Help, Hier start U de on-line gebruiksaanwijzing.
e- Vlag symbool, hier kiest U  Uw  taal.
3/ Uw  n.a.w gegevens en eventueel  Uw prepaid saldo.
4/ Info van mijn fotohandelaar.
5/ Hier klikken om Albums te bestellen.
6/ Nummer van Uw bestelling.
7/ Referentie, hier wordt Uw eigen referentie nummer weergegeven.
8/ Hier klikken om foto’s,Posters etc.te bestellen.
9/ Status van de bestelling, deze rubriek geeft antwoordt op  de volgende vragen: .... a:Is mijn opdracht correct verzonden. b:/ Is mijn opdracht bij mijn fotohandelaar aangekomen. c:/ Is de verwerking van mijn opdracht begonnen. d:/ Is mijn opdracht voltooid.
10/ Hier klikken om  kalenders/wenskaarten te bestellen
11/ De groene LED geeft aan dat er een internetverbinding is. Rood betekent dat er geen Internetverbinding is. Bij een bestaande internetverbinding, kan de software worden ge-update , b.v.als er nieuwe produkten en software-updates zijn. maar ook Uw bestelling kan dan online verzonden worden naar Uw fotohandelaar.